Jégboraink

Jégborainkat Cabernet-francból illetve Cabernet Savignonból készítjük, melyek fagytűrő szőlőfajták. Decemberben, illetve januárban szüreteljük hajnali 2 órakor -7 fokban. Csak úgy lehet leszedni a szőlőt, ha a fagy beállta után legalább 3-4 napig a hőmérséklet -7 fok körül marad. Szüret után azonnal préseljük enyhe nyomással. Végeredményként harmóniájában gazdag, kellemes ízű és illatú, zamatos édes bort kapunk, melyet desszertborként ajánlunk 12 0C-on.

Jégkirálynő

Ez a Jégborunk is egri Cabernet Francból és Cabernet Sauvignonból készül, az évjárat és ízvilága miatt a Jégkirálynő fantázianevet kapta. 
Kiváló kisérője desszerteknek és süteményeknek. 15 alkoholfokos borkülönlegesség. A Jégkirálynő 0,5 literes kiszerelésben kapható.

Ár: 10.000 HUF

Látogasson el az egri pincénkbe ahol a borok mellé fogyaszthatnak házi pogácsát, zsíros kenyeret illetve sajt- és hústálakat.

A fenti listában találhatóak a palackozott boraink. Ezen kívül értékesítünk lédig kimérős borokat is melyeket 2 literes műanyag palackos kiszerelésben tudnak megrendelni vagy a pincénkben elfogyasztani. Jelenleg az alábbi kimérős borok elérhetőek:

Lédig fehérborok:

Lédig vörösborok:

Rosé Cuvée:

Cabernet, Merlot és Kékfrankos szőlőből készült száraz és félszáraz rosébor
1000 HUF / liter

Borok rendelése:

Az árak tartalmazzák az ÁFA-t és 0,75 literes palackokra értendőek kivéve a jégborok esetében, illetve a lédig kimérős borokat 2 literes műanyag palackokban értékesítjük. Az itt felsorolt borainkat meg tudják rendelni telefonon, e-mailen keresztül illetve az alábbi mezők kitöltésével. Kérjük adja meg a pontos nevét, címét, telefonos valamint internetes elérhetőségét. A kiszállítás 5 munkanapon belül Magyarország területén érhető el 3.500 forinttól. A kiszállítás díja változik a megrendelt mennyiség alapján. A fizetés utánvéttel történik a futárnál. Rendszeres rendelés esetén kedvezményeket biztosítunk és év végén megajándékozzuk törzsvendégeinket.

Kérem adja meg a kiszállítás pontos címét (emelet, ajtó)
Kérem írja le a megrendelni kívánt borokat tételesen felsorolva és a pontos darabszámot

Tájékoztatjuk, hogy az itt megadott adatok nem lesznek tárolva, illetve továbbítva harmadik fél felé. A kiszállítás teljesítése után az adataik törlésre kerülnek és új rendelés esetén ismételten meg kell adnia azokat. 

Szeretettel várjuk

Nyitvatartás:

Március 01.- Október 31. : 08:00-20:00
November 01.- Február 28. : 08:00-18:00