Rosé boraink

Rosé (félszáraz)

Ízvilágában és illatában egyaránt kellemes cseresznye aromára figyelhetünk fel. Kitűnő választás lehet egy kerti partira de egy csendes nyári estére is. 8-10 ℃ ra hűtve saláták, halak és szárnyasok mellé ajánljuk.

Ár: 2.500 HUF

Cabernet Sauvignon Rosé (száraz)

Visszafogott piros bogyós gyümölcs illattal, élénk, lendületes savakkal rendelkező prémium kategóriás száraz bor. 8-10 ℃ -on kínálva halakkal, salátákkal, grillezett zöldségekkel kitűnő párosítása lehet. 

Ár: 3.500 HUF

Gyöngyöző Rosé (száraz)

Egy igazi gyümölcsbomba, melyben megjelenik az eper, de egy kis málnás ízvilág is felfedezhető. Nyári melegek hűsítő itala, aperitifnek kiváló. 8-10℃ -ra hűtve tengeri ételekkel vagy egy finom kacsasülttel remek párosítás lehet.

Ár: 2.500 HUF

Látogasson el az egri pincénkbe ahol a borok mellé fogyaszthatnak házi pogácsát, zsíros kenyeret illetve sajt- és hústálakat.

A fenti listában találhatóak a palackozott boraink. Ezen kívül értékesítünk lédig kimérős borokat is melyeket 2 literes műanyag palackos kiszerelésben tudnak megrendelni vagy a pincénkben elfogyasztani. Jelenleg az alábbi kimérős borok elérhetőek:

Lédig fehérborok:

Lédig vörösborok:

Rosé Cuvée:

Cabernet, Merlot és Kékfrankos szőlőből készült száraz és félszáraz rosébor
1000 HUF / liter

Borok rendelése:

Az árak tartalmazzák az ÁFA-t és 0,75 literes palackokra értendőek kivéve a jégborok esetében, illetve a lédig kimérős borokat 2 literes műanyag palackokban értékesítjük. Az itt felsorolt borainkat meg tudják rendelni telefonon, e-mailen keresztül illetve az alábbi mezők kitöltésével. Kérjük adja meg a pontos nevét, címét, telefonos valamint internetes elérhetőségét. A kiszállítás 5 munkanapon belül Magyarország területén érhető el 3.500 forinttól. A kiszállítás díja változik a megrendelt mennyiség alapján. A fizetés utánvéttel történik a futárnál. Rendszeres rendelés esetén kedvezményeket biztosítunk és év végén megajándékozzuk törzsvendégeinket.

Kérem adja meg a kiszállítás pontos címét (emelet, ajtó)
Kérem írja le a megrendelni kívánt borokat tételesen felsorolva és a pontos darabszámot

Tájékoztatjuk, hogy az itt megadott adatok nem lesznek tárolva, illetve továbbítva harmadik fél felé. A kiszállítás teljesítése után az adataik törlésre kerülnek és új rendelés esetén ismételten meg kell adnia azokat. 

Szeretettel várjuk

Nyitvatartás:

Március 01.- Október 31. : 08:00-20:00
November 01.- Február 28. : 08:00-18:00